Målgruppe – Serviceloven § 66, § 107 & § 108

Om Tornskov

Servicelovens § 66, § 107 og § 108

Tornskov er et opholdssted, der tager hensyn til borgernes individuelle behov. På Tornskov er det både muligt at bo midlertidigt, permanent eller blot opholde sig i dagtimerne med henblik på at arbejde. Tornskov ønsker at udvikle borgerne, og give dem en større selvtillid.

​Det er efter Servicelovens § 104, § 107, § 108 og § 66 stk. 1 nr. 6 at vi driver vores tilbud. § 104 omfatter et dagtilbud, hvor borgeren arbejder nogle timer på Tornskov, men bor et andet sted.

§ 107

§ 107 giver mulighed for et midlertidigt ophold, hvor borgeren kan udvikle sin selvstændighed og i højere grad kunne lære stå på egne ben. Det bofællesskab, der er på Tornskov, kan ligeledes bidrage til udvikling af borgerens sociale kompetencer, således at vedkommende kan klare sig bedre ude i samfundet efter endt ophold.

§ 108

§ 108 minder meget om § 107, eftersom de begge omfatter, at borgeren benytter sig af Tornskov som et botilbud. Forskellen ligger i, at det ved § 108 er et varigt ophold. Denne bestemmelse træder i kraft, når man vurderer, at borgerens udvikling har nået sit maksimum, og at der er behov for en højere grad af hjælp.

§ 66

§ 66, stk.1, nr.6 giver mulighed for et ophold fra det 16 år. Vi lægger i høj grad vægt på at den unge integreres med det omgivende samfund, for derved at modvirke isolering fra omverden. Den unge tilskyndes til at få og vedligeholde venskaber også med unge udenfor bostedet. Samtidig er der mulighed for at blive medlem af ungdomsklubber, eller gå til fritidsaktiviteter.

Kontakt os for at høre mere om § 66, § 107 & § 108

Hvis du har spørgsmål eller blot har lyst til at høre mere, så kontakt os endelig

Vi besvarer gerne spørgsmål og giver en rundtur på vores bosted for udviklingshæmmede, så du kan fornemme, om det er den rette løsning. Kontakt os på telefon (+45) 27 73 11 45 eller send en mail til kontakt@tornskov.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.