Få et botilbud i henhold til paragraf 108

Har en af dine kære, som er funktionshæmmet, behov for at bo i trygge rammer? Så har du mulighed for at benytte dig af paragraf 107 og paragraf 108 i serviceloven. Ønsker du at gøre brug af disse bestemmelser, kan vi hos Tornskov være den rette løsning. Det er blandt andet relevant, hvis du kommer fra Haderslev, Nordborg eller andre byer i Sønderjylland.

Der er helt særlige regler i serviceloven, der gør det muligt for funktionshæmmede at få tilbudt ophold et sted uden for hjemmet. Hos Tornskov er vi et af de opholdssteder. Vi kan tilbyde trygge rammer, hvor der er pædagogisk hjælp døgnet rundt.

Hvad er paragraf 107?

Paragraf 107 i serviceloven angiver, at der mulighed for et midlertidigt ophold, når en person har behov for det. Det er personer, der er fysisk eller psykisk funktionshæmmede. Derudover kan det også være ved særlige sociale problemer.

Paragraf 107 siger, at Kommunalbestyrelsen skal tilbyde midlertidigt ophold på et bosted, hvis der er behov for det.​

Hvad er paragraf 108?

Paragraf 108 i serviceloven minder meget om paragraf 107. Forskellen ligger dog i, at der ikke skal tilbydes et midlertidigt ophold, men et varigt ophold. Denne bestemmelse træder i kraft, når der er behov for mere omfattende hjælp, som er nødvendig på daglig basis.

Uanset om du ønsker at benytte dig af paragraf 107 eller paragraf 108, kan vi hos Tornskov være det bosted, du har brug for til en af dine kære.

Ring til os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, om en af dine kære kan være i betragtning til at benytte paragraf 107 eller paragraf 108, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores længerevarende ophold og dagstilbud.

Du kan kontakte os på telefon og e-mail. Ring til os på 27 73 11 45, eller skriv til tornskov2000@gmail.com

Find os​

Find os på Facebook​